Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Tak já si ted vybavila mou situaci před cca 8 lety. Prala jsem manželovi monterky a našla v nich dopis. Ten byl od mé dobré kamarádky adresovaný jemu, přečetla jsem si ho. Byla to pro mě rána palicí do hlavy, když jsem četla že ji nevadí závazky jaké má a že by s ním chtěl být , že ho miluje atd. Seděla jsem u stolu , byla jsem naprosto v šoku. Ani si tenkrát nevzpomínám co jsem přesně dělala. Jen vím že jsem ji asi poslala sms že s ní končím , ona následně volala a omlouvala se. Už jsem s ní nikdy nepromluvila. To že by s ní manžel něco měl, jsem si v hlavě popřela. On vše popřel , ale vím že tenkrát mu chodili často sms a dokonce mi i jednu od ní ukazoval, kde mu psala - chci tě. Tenkrát jsem to rozdýchala , ale bylo to velmi bolestné poznání. Nyní ,o pár let později , se rozvádíme. Budu sama s dvěma dětmi a vůbec se budoucnosti nebojím i když to bude dost těžké. Ale to už je o něčem jiném, žila jsem roky s manipulátorem, peníze mi taky nedával , takže já o nic nepříjdu a konečně se cítím dobře. Nechoval se ke mě hezky, ponižoval mě , psychicky týral. Ted mám nový vztah , pěkný. Přeju hodně sil.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.