Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Mě třeba zaráží, že zakladatelka vůbec nepochybuje o pravdivosti anonymu. Neumím si představit jaké "přesné informace" tam stojí, aby se daly pochopit jako nevyvratitelný důkaz. Nečetla jsem celou diskuzi, jen část, ale z toho co jsem přečetla mi přijde, že nevěra to asi nebude. Sama píše, že manželství mají fungující, manžel nikde po nocích netrajdá, domů chodí zpravidla dřív než ona... Jestli je něco v nepořádku, tak právě nedůvěra v manželka.
Zažila jsem v létě něco podobného, ale ve vztahu ke svojí švagrové. Nechci to rozepisovat, abych se neprozradila, ale podstata byla v tom, že jistý člověk jí o mě podal naprosto smyšlené a lživé informace s cílem mě co nejvíce poškodit a ona mi nic neřekla, vzala to jako fakt a dál se o tom bavila s ostatními členy rodiny a nikoho vůbec nenapadlo o tom pochybovat. Nikdo se mě na nic nezeptal. Strašně mě to sebralo a dodnes jsem jí to neodpustila. Znám ji 10 let a myslela jsem si, že se dobře známe, ale tohle mě opravdu sebralo. Co říkám já nikoho nezajímá, já jsem pro ně úplný debil, co nic nechápe, ale co řekně nějaká Andula z práce to je nezpochybnitelné. Tak bacha na to, aby to u tebe nebylo stejné.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.