Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Zkus si zjistit víc informací. Ale jeho šéfovi v žádném případě nevolej! Začala bych prohlídkou mobilu. Pokud v něm něco zajímavého najdeš, řekni mu to. Když tě bude obviňovat z porušování soukromí, řekni mu "a co mám podle tebe dělat, když chci vědět, co je u nás doma nového? Vždyť ty mi nic neřekneš!" - odzkoušeno, na to se nedá nic říct. Společných přátel se neptej, pokud o tom budou něco vědět, zřejmě to zapřou - nikdo nechce být posel špatných zpráv, popř. se bojí, že by na něj byli milenci maštvaní, že je prásknul - odzkoušeno. Pokud nic nezjistíš, ukázala bych ten anonym manželovi. Použila bych oznamovací tón, prostě tohle mi přišlo, nevěřím tomu, ale cítím potřebu ti to ukázat, protože mám ráda ve vztazích transparentnost. Tak aby jsi věděl, jaké mi chodí dopisy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.