Za sebe říkám ne, promluvit si s ní teď by bylo to poslední, co bych chtěla..proč? je-li to pravda, tak co jí řící? a není-li o to hůře. Já bych tedy asi to nezvládla dělat, jakože nic, ale snažila by se asi věnovat více pozornosti jeho chování, kam, kdy, telefon případně mail. KDyby se mi zdálo, že nic tj. nic zvláštních bych fakt nebyla schopná vypozorovat, tak bych si vytvořila prostor pro ukázání dopisu a vidělo by se. Pokud bych něco "vypozorovala", pak bych se snažila udělat "společné" setkání a sledovat chování jich obou např. v rámci nějaké skupiyn přátel, bowling nebo tak něco. Jinak autor anonymu může být fakt kdokoliv, záleží, jak je psaný tj. v jakém tónu. Může to být i nějaký společný známý/á, která takto chce na to upozornit a nechce to říci přímo a nebo chce uškodit (ať to již pravda je či ne). Každopádně bych si v hlavě promýšlela..co když to pravda bude...chci to ukončit? chci zkusit bojovat? co mohu manželovi nabídnout, aby se rozhodl pro mne atp.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.