Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Rychenzo, tvůj příběh mě zaujal,protože já něčemu podobnému přihlížím už asi 2 roky.A jestli ten anonym nemůže být zoufalý čin nějaké kamarádky,která o všem ví a neví,jak tomu zabránit.Taky jsme parta přátel asi 6 párů a 2 z nich mají milenecký poměr.Je fakt,že jsem je nikdy nepřistihla v posteli,ale třeba při líbání ano.A to byl první impuls,kdy jsem si jich začala všímat.Nikdo z podváděných partnerů nemá myslím nejmenší podezření,ale pro toho kdo ví jsou tam jasné signály.Štve mě to,ale nevím jak to řešit.Lehce se řekne domluvt těm,kteří podvádějí,ale skutečnost je jiná.A dost dobře si nedovedu představit,kdyby to prasklo.V obou případech jde o funkční a myslím že spokojená manželství,spíše jde o jakousi rozežranost. Nevím,co ti poradit,ale kamarádku bych nekontaktovala,řešila bych s manželem.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.