Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Niki,
ani v jednom z uvedených případů (předpokládám, že by v tom prvním případě měli už aspoň jedno dítě) bych spíš nic neřekla a ani později nepřiznala, že jsem věděla.
"A co ještě si mají kamarádi, kteří si důvěřují, zatajovat? "
Zatajovat... jak už tu padlo, jak moc si může být třetí člověk jistý, když v posteli s nima nebyl? Z jaké jiné indicie můžeš se 100% jistotou usoudit, že jsou milenci?
Z úcty ke komu... asi bych tady nemluvila o úctě, ale spíš o tom, že kdo jsem já, abych někomu nějakou informací rozbila život, když si tou informací nejspíš nemohu být na 100% jistá, nevím, zda by to ten člověk unesl, vím, že by to do základů otřáslo jeho vztahem... je to blbý, ale co když ten nevěrník nikdy neměl v úmyslu svou ženu opustit a chtěl to před ní utajit, já to někde vyčenichám, řeknu jí to a ona bude nucena řešit něco, co nikdy řešit nechtěla?
Nejpravděpodobnější, že bych jí to řekla, by bylo, kdyby byla svobodná a bezdětná.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.