Re: Kontaktovaly byste za teto situace svou kamaradku/manzelovu milenku?
Rychenzo, podle mě záleží, čeho chceš svým jednání dosáhnout. Aby se ti manžel kajícně přiznal a hluboce omluvil a slíbil, že už to neudělá? Aby to popřel? Aby se přiznal a odešel za milenkou? Já osobně bych se za předpokladu, že mám s manželem celkem dobrý vztah, malé děti a chci s ním dále zůstat (pokud by to s milenkou skončil), přímo manžela na ten anonym zeptala. Rozhodně bych po ničem nepátrala a nezkoumala, jestli to je nebo není pravda. Prostě bych manželovi řekla, že mi přišel anonym, že randí s tou a tou a že doufám, že to není pravda. Očekávala bych, že samozřejmě řekne, že to vůbec není pravda, ale že se s milenkou rozejde a vrátí se ke mně. A pokud ne, tak si může začít balit kufry. Ale to mluvím jenom hypoteticky, naštěstí jsem podobnou situaci nemusela řešit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.