Romano, asi tak...já z angličtiny maturovala a stejně nic moc...domluvím se to nejnutnější, ale jelikož ji vlastně k ničemu denně nepotřebuju, tak zapomínám...na základce jsem měla dva roky němčinu, tehdy mi šla, ale dneska si nepamatuju téměř nic...a ze dvou let španělštiny na střední pár slov a vět...syn angličtinu zvládá zatím v pohodě, až mě to překvapilo, že nenastal žádný větší problém, i pravopis si od začátku pamatuje dobře...ale volba mezi němčinou a ruštinou, to bude peklo...ruština kvůli azbuce a němčina má zase šílený pravopis, dlouhá a složitá slova a celkově je taková nelibozvučná...ani jeden z těch jazyků nemám ráda...španělštinu jsem měla ráda moc, ale nějak jsem se pak už nedokopala v ní pokračovat...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.