Tak u nás starší syn kašlal na všechno, co ho nebavilo. Dali jsme si hranici-do trojek, bohužel to pak vedlo k tomu,že měl trojku i z předmětu.,ve kterým normálně vynikal. A to tak, že třeba neodevzdával všechno, pokud byla známka mezi, tak řekl, že mu stačí ta trojka,v pohodě. Ale přiznám se, že po počátečním-neštvi mě-, jsem se na to vykašlala. A dobře jsem udělala, je to jeho postoj, jinej nebude, na všechny VŠ, na který se hlásil, se dostal s přehledem a zas si dělá, jen co chce. Mladší má svou vlastní hranici, tam neříkám, nereguluju vůbec nic. A nejmladší má zatím pořád ty svý samý jedničky, ale v šestce to většinu dětí zatím žádný úsilí nestojí. Uvidíme později.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.