Zdarec, zdravím z dovolené - udělala jsem si americké volno, protože ve školách stejně vyhlásily to ředitelský .-). Počasí hnus, ale vydaly jsme se s Áčkama na Špilas na výstavu historických plesových šatů a kostýmů ze StarDance, takže fajn. Minulé dny byly trošku na nic - macešce umřel táta (takže můj nevlastní děda), vzhledem k jejímu stavu jsem jí pomáhala vše zařizovat (a měla tím pádem dovču i v úterý). Ještě, že ta neteřinka Lucinka je takový sluníčko. Včera byla i u nás - je to dítě miniatura (za měsíc bude mít rok a má 66cm a 7300g), ale velmi akční kolenolezec když tak vidím hodnoty na teplůoměru, jsem vcelku ráda, že jsme en podzimní Rakovec odpískaly. I když mám v záloze moc pěkný vtip pro pražské rýpaly (Pazák, Miráda), snad ho do jara nezapomenu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.