Tak dnes po 2 ránech jsem nemusela škrábat auto,vezla jsem Mišku na nádr.jela do F-M na nějaké atletické zápolení.
Irčo nestraš s krutou zimou. Ty Roháče vám krásně vyšly počasí bylo úžasné.
Tuli drž se ono to není s těmi šéfy lehké zase na druhou stranu aspoň nějakého máš.Nějak jak to slyším kolem a kolem je to tady na OP dost těžké co se týče práce. Já se chystám na pracák od listopadu.
Evi držím pěsti puberta je těžká a ty ji máš hned trojmo . U nás se to uklidnilo Ondra začal mít normální názory a dá se s ním i komunikovat,prázdniny jsme si s ním užili jsme si dovolili ho poslat na 2 měsíce na brigádu jsme byli ti nejhorší rodiče.Tak ať se vše brzy vysvětlí. Jinak jsem uvažovala jestli na fotce jsou oba tví synové to už jsou holt chlapi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.