Tak tuším, že ta blbost je asi ve vzduchu a trápí nás nějakým způsobem všechny. Exkurzi na jaře prosím ano! Beru vše, svítící krávy zabavující bidet exekutorovi, i reliéf. Už se těším. Vitamín D je hooodně důležitý, obzvláště v zimě, kdy tolik nesvítí sluníčko. U nás jej bere pravidelně D, ve formě kapek Vigantol (na předpis, ale nebyl problém), jen 2 kapičky denně, pozor na předávkování, pak škodí. Bere dlouhodobě koňské dávky i jiných vitamínů (na lupénku, zkoušíme cokoliv)a díky tomu D se mi zdá víc psychicky v pohodě. Hlemýždí lovestory . Včera se u nás konala úděsná inverze. Ale jak se dalo čekat, na horách bylo sluníčko, tak jsem k němu zdrhla. Také něco plžího.
Tulačko, vdaná i vnadná. Taky jsem ráda, že stále bydlí u nás , a v rámci možností komunikuje. Zatím ničemu nerozumím, ale tuším, že souvislosti brzy vyplavou. Tlumím své mateřské ego, ale jde mi to ztuha.
Soucítím s vašimi nedoceněnými pracovními snahami, někdy je to na pytel.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.