Ha, Tulačka se toulala po Špilasu. Já měla dnes také americké volno, stejně jako Irča, kluci pěkně mašírovali do školy. Ovšem volno jsem využila k tomu, že jsem sušila a sušila a sušila houby. Byli jsme na nich v sobotu a nasbírali 4 plné koše, zbytek jsem už nechali v lese. Na terase jsme je čistili 4 hodiny (já, Irča, manžel) a od té doby u nás non stop hučela sušička. Ale už nehučí, úroda je pěkně ve sklenicích nasušená a bude v zimě aspoň co vařit.
Ale to počasí je na svátky Václava dost děsné. My si včera jen připomenuli, že je to přesně rok, co bydlíme jinde. A to jsme přesně před rokem stěhovali a sluníčko svítilo, bylo horko, kluci vymalovali garáž dvěmi nátěry během jednoho dne. Také třeba skříně do garáže byly klidně celou noc venku před domem, než se vymalovalo. To by teď asi nešlo. Brrr, to počasí se zbláznilo. Na druhou stranu teplomilní zákazníci volají jako o život.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.