No ono je třeba zažít realitu ať pochopí děti o co v životě kráčí.
Manžel mi výpověď nedal jen nás letos dostihla ta mrcha "krize" tak snižujeme po domluvě na zimu náklady na firmu(práci budu dělat samozřejmě dál),bohužel vše se letos přitvrdilo stavební povolení je čím dál těžší vyřídit v přijatelných termínech a přísné podmínky pro dosažení hypoték pro zákazníky se taky podepsalo na zakázkách,banky nedají firmě ani korunu neb stavebnictví je na černé listině atd.Hlavně vše se rozhoduje v Praze(holky prominou),ale už mě to ser.,aby Praha řídila tady na Moravě naše životyMusíme nějak přežít zimu budu šťastná ,když si udržíme střechu nad hlavou.Budu se snažit z toho vytřískat maximum třebá se poštěstí nějaký vzdělávací kurz přes pracák,aby to lítání a práce kolem toho k něčemu byla i mi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.