Tulačko, na časostroj se těším, zvlášť exekutor s bidetem mě zajímá S pracíje to na pytel, snad se chlebodárce bude s pruděním realizovat zase někde jinde
Irčo, to už je rok, co bydlíte? Neuvěřitelné Co se divím, včera byly Vánoce a už zase potkávám v obchodech čokoládové kolekce, letí to letí
Mirádo, jak je Rakoveckému barmanovi? Já jdu v posledních týdnech z migrény do migrény, už aby se počasí ustálilo. Ale za dnešní slunce jsem ráda, to zas jo.
Jani, gratuluji k přežití všech oslav
Evánku, z A je vážně chlap F mě překvapil, pořád si říkám, jak se máš, že puboše zvládáš v klidu a pohodě.
Já krom migrén bojuju s nespavostí. Pazák měl za poslední 2 týdny jen 4 volné dny, jinak samé 24 Ale stihli jsme aspoň využít přistavený kontejner a zbavit se části bordelu. Teď se snažím donutit ke zpracování slušné várky cuket a hroznů (škoda že neumím víno ).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.