Ahojky při úterku,
tak jsem včera psala co mi ještě zbývá udělat do Vánoc a po Vánocích... a ono je najednou vše jinak ... včera byla máma koupit rozkládací gauč, který stejně chtěla do budoucna pořizovat místo toho, na kterém jsme spali s přítelem a je starý snad 13 let a stav tomu odpovída a kvalita spánku taky... takže včera koupila nový rozkládací gauč (spí se na něm teda asi tak milionkrát líp než na starém
) a při té příležitosti jsme začaly ještě večer předělávat ten obývák a pokojík, ve kterém jsme doposud spaly já s přítelem a malou, tak už tam má jen Žofí postýlku, skříně a hračky... vypadalo to tu jak po výbuchu a pořád tak trochu je, ale jdu na to abych to nějak dodělala, takže pak už mi zbyde jen připravit postýlku a vyndat mimi oblečky do skříňky... tak jsem i docela ráda, alespoň na to nebudu muset myslet
Ještě Vám musím napsat jednu veselou příhodu s tím novým gaučem. Jsme ho s mámou zkoušely, jak se na něm leží a ona si lehla jakoby dozadu a ta jedna půlka se jakoby mírně sklopila, tak říkám, to je docela blbý, přítel lehne na kraj gauče a zmizí do díry za něj. Tak máma, že to zkusí, lehla na úplný krajíček a během jedné vteřiny se gauč sklopil a ona zmizela v díře za ním a Žofka, která v tu chvíli rajtovala po gauči zapadla do úložného prostoru a já nevydržela a začala se strašně chechtat a učůrla jsem si do gatí... takže to musel být pohled já i máma jsme brečely smíchy a malá brečela asi z leknutí a protože nevěděla proč my brečíme
Jen dodatek, gauč byl samozřejmě špatně rozložen, teď už je OK. Ale stejně jsem radši volala přítelovi až v noci přijde, aby si radši lehnul víc ke mě, aby nedošlo k nehodě
Bberi, super pupík!!!
Také tedy přidám kontakt do deníčku, kdyby náhodou
.
Holky já podstoupila poprvé klystýr a nebylo to tak zlý, ale nemám srovnání
. Je fakt, že mi to v těch střevech působilo asi ještě 3 dny po porodu, ale zase jsem neměla problém se vyprázdnit po porodu
Lupi, také držím palce aby ti jí dali.
Super, holky, že už taky finišujete s výbavičkou tak ať už jste všechny ready a můžeme jen čekat a těšit se na nové potomstvo
Tak asi zatím
už zase tvořím román