13.12.2011 16:41:55 mambo
Re: Dotaz
ahoj holky,
teda tady se toho napovídalo....uf
To než dočtu stránku tak naskočí dalších 5 příspěvků
Agnes - vzpurní to potomci
. Váš pes mi připomněl storku kamaráda - ten měl boxera a ten vypil olej z friťáku - říkal, že myslel, že ten byt prodá
Pippi - souhlasím s Petrou mám taky trojkolku (red castle) a je to teda pořádný tank. Mám odzkoušené!
Jezi - krásně si to popsala s tím gaučem. Jsi mě pobavila
Chris - já dostala zásnubní prsten z bílého zlata (zlato také nenosím). mmch jsem zvědavá co dostanu za druhé mimi… no počítám, že asi nic. No dneska večer se zeptám a popř. napovím
Všem gratuluji ke kontrolám. Já jdu až 20.12. a to ke své dr a potom až asi do porodnice…
Už se ztrácím kdo kde bude rodit…. Zeptám se tedy… potkám někoho v Podolí?
Pippi - moje kamarádka teď porodila v sanitce a to nejela nějak extra daleko…. Asi záleží hodně na situaci.
Lupi - to jsi si užila u dr…. uf
Jinak já měla minule sebou yal a nakonec jsem si nechala dát normální klistýr - nějak s tím nemám problém
Jsem dneska jak zmlácená - pořád bych jen spala a spala, ale s tou naší cácorkou to nejde. Už se těším až přijde manžel z práce - předám hlídací štafetu
Ještě jsem si chtěla postěžovat, že mě každý večer - už skoro týden šíleně pálí žáhá... Přijde mi, jako kdybych to měla po magnesiu... je to vůbec možné?
A víc už nevím... chjooo
Odpovědět