Ahoj holčiny při středě.
Vždycky vás sotva stihnu dočíst a je toho tolik, že už nestíhám reagovat... Mám doma už druhý týden marůdky, střídají se, teď jsou doma oba, mladší měl jít včera už do školy a pro změnu mu začal průjem a zvracel, nechápu, kde to vzal, když už je přes týden doma. Já odolávám všem bacilům je s rýmou. O víkendu jsem se bála, že mám nějaký zánět vaječníku nebo močáku, dost mě píchalo dole, ale hodně jsem pila a naštěstí to nějak zažehnala. Dnes jsem byla na kontrole i přeměření mimi, pěkně vyváděl při měření srdíčka, takže se muselo čekat na sklidnění
Měření dopadlo dobře, nemám tedy žádného obříka, jako některé tady
, ale jsem ráda. Vzhledem k mému tlaku se i divila, že odpovídá, má necelých 2200 g. Jinak dole se mi nic nechystá, CS 0, výška fundu 35 cm - už jsem nad průměrnou křivkou, děs a váha + 9 kg:-( Vzhledem k mé nadváze před těhu je to hrůza.
Moc na vás všechny myslím, omlouvám se, že nereaguju, poctivě čtu, ale jak jsou kluci doma, tak jsou často i u tohoto PC a já prostě nestíhám. Taky jsem zvědavá, kdo zahájí porody, hlavně aby všichni Ledňáčci i jejich maminky byli zdraví! I když to vypadá, že to budou i Prosinčátka, tak doufám, že nám pak holky neemigrujete do jiné diskuze!
Jo a ad kočár - stále nemám vyřízenou reklamaci té korbičky, takže jsem, Pippi, vlastně taky bez kočárku. Ale mám termín až 21.1., takže relativně čas.
Evi - to bolení stydké kosti je děsný, viď. Mně se to teď taky hodně zhoršilo, zvláště po zátěži. Nepomáhá ani polštář mezi nohy:-( No, musím vydržať