13.12.2011 11:18:48 Evca
Re: úterý
Jezi - dobra story. ja se tu u toho chechtala, kdyz jsem si to predstavovala.
Pippi - ja mam sportak v krabici pod krabici s aiutosedackou a vanickou a kojici polstarem.
Muj pristup byl takovy. Koupime neco, co nestoji silene penize a zda se dobre. Cas, zkusenost a potreby ukazi. Treba ted uz je mi jasne, ze budu muset kupovat nejakou jeste sportovnejsi verzi, kde jsou brzdy na madle, protoze chci chodit bruslit na inliny a ten nas sportak ma klasickou brzdu (tj, dole te skejt). A ten treba uz budu schopna koupit z 2.ruky, protoze uz budu vedet, co potrebuju.
Klistyr vs Yal. Ja teda nevim.
Asi to necham, co mi daji v porodce. Ja jsem mela tenkrat cipky u te me operace. Bylo to jako si zavest tampon a vyprazdnena jsem byla do 5 min.
Jinak v patek jdu na obed s byvalymi kolegy. Mam to kousek. Ja bych porad neco delala (hlava chce), jen to telo se vzpouzi. Vcera se mi tata smal, kdyz jsem se u nej stavovala v praci, jak ja porad trajdam a mam buben jak pradelni hrnec (fakt to bricho roste kazdym dnem
).
No nic, jdu trochu neco delat.Dnes budu mit dlouhou "samovazbu". Manzela jsem poslala vecer po praci plavat. Pribral 3 kg a drive vyrazene kosile jsou mu tak akorat.Tak bude hubnout, zadna obmena satniku.
Odpovědět