Re: úterý
Pipi trojkolky se neboj a rozhodně si nemyslím, že je jen do města. Já jsem z vesnice a terény tady jsou šílený a kdyby jste viděly co všechno ten kočárek projel
jen je potřeba to přední kolo v těžkém terénu a sněhu zaaretovat. Jn musí mít ten kočár velká kola což ten xlander má, takže já bych dnes kupovala ten. Ten kočárek co mám já dost velikej, ale dobře se ovládá a ani jednou se mi nestalo, že bych D. vysypala
Pak na takové to lítání po městě jsem si koupila golfky kolem 2000,- Hlavně je taky důležité aby měl každý kočárek polohování opěrky i nožiček, D. tak do dvou let v kočárku spal i přes den. Od roka jezdil i na golfkách ty jsme měli v Itálii u babičky a to byl ještě tak malej, že když jsme ten kočárek položila a natáhla polohování nohou tak se tam krásně vešel a nikde mi nepřečuhoval, ale pokud jsem jela třeba na celý den tak jsem si brala veký kočár kvůli prostoru.
Jezi krásná story s gaučem. Něco podobného se mi stalo jako holce, když jsme jeli se školou na výměnný pobyt do Itálii. Na pokoji jsem byla se spolužačkou a měly jsme rozkládací postel. V Itálii se pokrývky zastýlají pod matraci tak jsme to tak chtěli nechat a snažily jsme se tam zasunout. Jenže ouva, postel měla vzadu kolečka a jak jsem se tam cpaly obě tak se postel postavila na ta kolečka a celá s námi odjela do půlky pokoje
Odpovědět