13.12.2011 15:37:11 Jája s čápátkem
Re: úterý
Jojo, pěkně to tady žije...
Lupi to je hrozné, že tě tam drželi tak dlouho... Ta doktroka musela být asi pěkný zmatkařka!
Já se též hlásím z kontroly z porodnice. To bylo jak nebe a dudy v porovnání s kontrolou u mojí gyndr. Například jsem zjistila, že porodní asistentka vyšetřuje miminko pohmatem - a jak krásně
Miminko jí "odpovídalo" pohybem a ona ukazovala, kde zrovna jsou nožičky, kde zádíčka, odhadovala hmotnost, nechala mě sáhnout si pořádně na nožičky miminka (nejen tak po povrchu)... bylo to mnohem autentičtější, než ten nablblý ultrazvuk pořád. Ale co mě zaráží, že moje dr. mě takhle nikdy pohmatem nevyšetřovala. Máte to taky tak?
Poprvé poslouchali srdíčko takovým tím dřevěným stetoskopem a dokonce PA miminko přemluvila, aby bylo na monitoru hezky klidné a ukázněné, takže křivka pak vyšla na 1. Když si vzpomenu, jak se malý minulý týden mrskal, jak byl z toho monitoru celý vykolejený, tak tady vše probíhalo najdenou bez problémů.
Taky do mě nikdo nesahal, všechno vysvětlovali a prohlédli jsme si porodní pokoj. Na porodnici to vypadalo spíš jako v penzionu, procházeli tam tatínkové v domácím oblečení s většíma dětma a s nima maminky chovající mimi, prostředí velmi příjemné, až nenemocniční. Už se moc těším, snad pak nebudu zklamaná výsledkem. Zatím Vrchlabí moc doporučuju!
Pěkné odpoledne všem a klidná miminka
Odpovědět