Mochi, taky jsem se tě chtěla zeptat, co na to říká manžel
Jinak ještě, včera mi říkala sestřička, že tam mají holčičku s nystagmem. Vím to, všimla jsem si toho, ale kmitá jí to nepatrně, jen když přijde blízko. Z dálky to není vůbec vidět. No a ona ale oči nelepí. Tak jsem se sestřičky ptala jak to? No a prý na jedno očko je téměř slepá a na druhé vidí taky nic moc. U ní zlepšení moc nebude. Ale snaží se zachránit prý co to dá. Je to krásná holčička, Vikčina kamarádka, dost mě to vzalo za srdce. U ní jsou naděje minimální. Jen jsem si všimla, že když se chce na něco zaměřit tak tak divně stáčí hlavičku. No mazec. A teď byla ve školce maminka a říkala, že je malá nemocná, že neví, jestli pojede na výlet a říkala, že dostala nějakou rýmu z toho úplně ohluchla a přestala mluvit. Takže lítají po vyšetření. Taky strašný fakt. Snad se to spraví a malá se uzdraví
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.