Tak se ozývám, než odejdu z práce, bo ešče furt dřu... je tu toho ted nějak hafo. a mám toho ještě pořád strašně moc. ale už to balím. dneska nemám Marušku. zítra jde ráno na oční na závěrečnou prohlídku - s tatínkem. Mluvila jsem se sestřičkou. ohledně konvergence. Protože jí to někdy jde a někdy ne. tak říkala, že máme říct zítra primářce, že ona to umí, ale jen někdy, jak se soustředí, a že ona má prostě velký problém se soustředěním. že pokud ji to zajímá ten nějaký předmět, se kterým "cvičí" - který má sledovat, tak jí to jde. ale pokud ho zná, tak na to prdí. A navíc, když ji seřve, at se snaží a nekouká po všem možném, tak to taky jde, ale jen jednou a pak už zas ta pozornost není no to bude zážitek ve škole.... říkala, že je hyperaktivní šíleně, že má problém udržet pozornost pár vteřin.... že by pořád vymýšlela nějaké blbiny, a vykládala. že má dělat konvergenci, a začne se dívat, a v průběhu přibližování toho předmětu k nosu, jí utečou oči, a začne jí vykládat o našem psovi, o kočce, o tom, co dělala, atd. atd. no co na to říct...
tak jsem zvědavá jak dopadnou...
neprší,,,,, hurá
tak snad to vydrží. a zítra bude školka normoš otevřená.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.