Dnes má viki ve školce focení. původně jsem jí nachystala krásný šatičky, ale vzhledem k tomu, že je venku šílená zima, tak jsem jí radši dala růžový rifle a tuničku. Oni se totiž vždy fotili jen venku a dnes uč říkala, že neví kde se budou fotit, páč vevnitř na to nemají místo a venku je hnus fialový, leje jak z konve. Tak nevím, jak to nakonec dopadne a co fotograf vymyslí.
No největší sranda je, že školka je přímo u Bečvy a Bečva už je zase hoooodně vysoko. Takže jsem jak na trní a mám furt mobil u sebe, kdyby náhodou volali. No fakt děs. Už ať je doma.
Včera jsem zase byla v práci do 20.30h. Zítra jdu na ranní a jen na 4 hodiny, takže to se dá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.