Evi - ohledně kvádra. Prošla jsem české obchody, nejlevnější oblek za 4500,- Kč. Uf. Tak jsem opět vyrazila do Polska. Tam si syn mohl vybírat z různých vzorů atd., vybral si oblek i s vestičkou, k tomu košili a kožený pásek a to vše za celkovou cenu 3000,- Kč. Oblek samotný za cca 2400,- Kč. Je to sice moc (zvlášť u tebe pro tři), ale zase ho občas použije i do divadla a určitě se bude hodit u maturity. Starší syn třeba už nevyrostl, takže letošní školní rok v něm určo bude maturovat. A můj manžel v obleku z tanečních zvládl i zkoušky na VŠ, promoci. Jen na svatbu a vítání občánků prvního syna si musel půjčit od tatínka širší kalhoty. Měli totiž oblek stejný, jen jeho otec o číslo větší. Zatímco otec zhubl, syn ztloustl (na vojně) a na svatbu si pak oblekové kalhoty vyměnili.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.