Holky, tak se hlásím z kontroly u Carlose, vše v pohodě,musím se pochlubit váhou, za dva týdny jsem nepřibrala ani deko,takže magická 70 nebyla dobyta.No a navíc mi změnil termín z 2.na 3.ledna,prý je druhého tady nějaký svátek,tak nebudeme prudit.
No a jinak jste teda děsné prdlošky,jsem se zase pobavila,Mambo,myslím,že ty jsi na nic nezapomněla,že manžovi vzkazuju,že je moudrý muž,protože ví,jak nejlépe doplnit železo
A že prý co je to sex? Tak to byla další dobrá hláška. No já myslím,že by nás ti chlapi zase až tak šetřit nemuseli,protože oni nechápou,že teď jsme plné hormonů a že víckrát se to už opakovat nemusí,tak by si to měli užívat.Já to říkám taťkovi furt
.Ale Jezi, já myslím,že u vás už to ničemu neublíží, jen to můžete maximálně urychlit,teď už o nic nejde. Ale Pippi byla nejlepší, prý mě se chce u toho čůrat
, Pippi, ty jsi také číslo
Majdali, tak s tím čípkem to bylo vyčerpávající, zase jsme chytřejší,jen já jsem té sedmičky nikdy nedosáhla, skončila jsem na čtverce a šla jsem,no ono je to dost individuální a také záleží na oku doktora
Jo a Majdali, jak to máš s tím kopcem,ty na něm jezdíš na kole?
to ne?
No a Peti, ty uvidíš, nějak to dopadne, no a s tím sexíkem (jsem tu jak deviant,že o tom furt píšu),já to měla jeden čas podobně,psychika je sviňa, ale časem a věkem se to dá zpravit,přijde to nějak tak samo.Hlavně se do ničeho nenutit.My baby to máme v hlavě, ne jako pánové tam dole
Tak důchodkyně, papa a užívejte poslední dny, a já abych netrhala partu, také funím a chodím jako stará Romka s mírně roztaženýma nohama,no pohled pro bohy