Carol
rumové pralinky znám, zrovna jsme se o nich minulý víkend na rodiném Vánočním večírku bavili, že je prý teta, strejda a spol. vyzkoušeli když jeli na silvestra na Boubín (to je tady taková tradice, na silvestra někteří nadšenci jezdí vláčkem motoráčkem - tím ze Slunce, seno... ne teda úplně tím samým, trošku modernějším - na Kubovu Huť a odtud si dají výšlap na Boubín a pak zas zpět... většina známých, co to kdy absolvovala, říkala, že to je super, ale po návratu zalehnou a nic s nima není
) takže to prý vyzkoušeli a nejvíc to chutnalo sestřenici, prý jich měla asi 5
Jinak mi mluvíš z duše já jsem toto těhu zrovna tak při chuti
... ach jo, já mu to říkám pořád, že si myslím, že by to nemusel být problém, ale on ne... každopádně ho příští víkend (na Vánoce) asi znásilním... budeme mít totiž sexíkový výročí 4 roky
tenkrát spolu poprvé
byla to romantika
I když mám stejný problém jako Pippi, taky se mi při tom chce většinou čůrat (co si vzpomínám) a už to v tomto stádiu není ono
... OK, tak já si to znásilňování ještě rozmyslím
Taky jste mě pěkně pobavily, důchodkyně a prý označkovaný "svůj revír"...
Ale nebojte, chodím taky jak lemra... párkrát se mi stalo, že jsem z ničeho nic musela prudce a rychle vyrazit, např. chytit dítě, když se řítilo směr silnice a pak mě tak strašně bolela stydká kost
A zítra, bberi, si tu gulášovku udělám, TAK!!!
Doufám, Pippi, že jsi si večer užila, a jak už bylo řečeno, kolegyním ukázala, jak ti to sluší a že nejsi žádná cuchta na mateřské ať se pěkně chytnou za nos
Tak jsem chtěla jít dnes brzy spát a táhne na půlnoc a já tu zas čumákuju do počítače
Tak jsem si teď uvědomila, že jsou za týden Vánoce... a hlavně už teď mám naplánováno spoustu věcí... teda ono toho není zas tak moc, ale vzhledem k mé výkonnosti jo... máma mi ještě k tomu dnes oznámila, že jim oznámili v práci, že budou až do 23.12. mít povinně přesčasy do 19 hod... takže na mě tak jako nenápadně hodila upečení vánoček pro obě, dokoupení pár ván.dárků a tak trochu i úklid, i když jsem rovnou říkala, že uklidím, ale že tady nepolezu pokolenou a nebudu šůrovat kdoví co... ale jí je to prý jedno, bude totiž na Štědrý den u přítele asi 120 km daleko, tak prý si to máme udělat jak chceme
. A k tomu jdu ještě v pondělí k zubařce, v úterý na monitor a v pátek máme oslavu Štědrého dne u mojí babi, to je u nás taková tradice, 23.12. se sejdou babičky 2 dcery s rodinama, tedy celkem 5 vnoučaty, jejich partnery a 6 pravnoučaty u ní "doma" (v zimní zahradě domu s pečovatelskou službou, kde bydlí) a hodujeme a já opět, jako téměř každý rok jí půjdu už kolem oběda pomoct vše připravit aby tak měli všichni ti vyžírkové co do pupíku, ale ne, je to moc fajn vidět celou rodinu pohromadě a sdělit si co je nového
a pak někdy upéct ty vánočky, nakoupit, dobalit dárky
.... vypadám jak zmatkář, co? Ne, to já si to náhodou užívám, mě to moc baví a strašně se těším, ale ono to vždycky tak rychle uteče
.
Koukám, sem se zas rozepsala... no jo, no, mám ňákou povídavou, takhle při večeru... místo toho, abych šla spát
, tak jo, zatím