Martino, to věřím, já mám teď taky zkoušky, zrovna dneska jednu za sebou a dvě mi ještě chybí a docela mě to vyčerpává:-( Ať to máš holka brzo úspěšně za sebou. Leonie, u nás se řeká zvedá a pak klesá, ale nevylévá. Ale manžel má leťet v pátek do Anglie z Katowic a všechny cesty jsou tam uzavřené kromě nějaké šílené okliky z vrchu... snad to opadne do čtvrtku večera... ach jo záplavy jedny. Mochi,sice tu zpěvačku neznám, ale vypadá to podle počtu lidí že byla žádaná Já uvažuju v Uherském hradišti hraje nějak 10.6 Team...mám jejich písničky ráda tak že bych zapařila...jenže tam asi bude kotel lidí a mačkat se zase až tak nemusím. Janet a ty antidepresiva ještě bereš a máš depky i přes ně?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.