Mochi, tak jsem zvědavá na fotečky z pouti.
No s tou alergo, tak to je divné...
, že takhle se k tobě chovali. Já to mám stejně, taky mi kdysi před pár lety napíchali 12 injekcí a natekla mi celá ruka, dokonce jsem začala mít problémy s dýcháním, a červenala jsem, bylo mi zle, tak mi pak ještě píchali injekci adrenalinu, prý že jsem asi měla šok, jakože tolik alergenů, takže prý jsem hodně alergická. a dostala jsem tehdy léky na alergii, foukátko do pusy, a další serepetičky. Takže to nechápu ten přístup tvojí "doktorky"
No s tím psychologem to máš pravdu, ale mi to nějak připadá, že je to k ničemu, už sjem u psychologů byla - a ne u jednoho už kdysi, a ted jak jsme se rozcházeli, tak taky u dvou - psycholožek, a připadne mi to o ničem. Tak nevím
Leoni, to mi přijde fakt moc hezké, jak říkáš, jaké jsou holky parťačky
, a jak si doma vy tři ženské vystačíte
(chápu, jak to myslíš, vím, že máte tatku rády), ale je to taková jiná pohoda, co?
Já jsem dneska byla s malou na dětském dni ve vedlejší vesnici. Je tam každoročně i Pohádkový les - vloni jsem dávala do deníčku fotky. Letos to zkrouhli na půlku tu trasu, protože bylo v lese a na poli hrozně mokro. Zdálo se, že bude krásně, bylo i horko. Ale ke konci trasy už začlo pršet, buřit
, ale nějak jsme to zvládly. Šly jsme s kámoškou. A ona měla na víkend doma další dvě kamarádky s dětma, tak jsme je naložily do aut, a jely tam dvěma autama. Škoda že to byli prcci - dva roky a dva a půl roku. A ta moje kamarádka má holčičku tři roky, tak to už je docela v poho.
Bylo to krásné.