Mochi díky. , ale včera byla na Mariánskohorské - to je něco jak u vás Jižní spojka, nebo tak něco. Tak včera tam byly 4auta v sobě, dneska ráno 3 , tak mám tež strach. ale pohodlí je pohodlí. Určitě znám nějaké jejich písničky, ale fakt si nevybavuju To je dobře, že se sebou děláš pořádek, a nezanedbáváš se - doktoři. Snad ti rehabky pomůžou No to je hrozné, jen 1/2 litru tekutin
Evito, teamleader říkal, že mám nárok po odpracovaném měsíci na den a půl volna. A říkal, že si mám normálně na léto naplánovat dovču, že mi dá i dva týdny. že je to v pohodě. že do konce roku mám nárok na 18 dní. A že se to nějak udělá. Takže ten jeden den by mi určitě dal. Protože tady fakt nejsem nepostradatelná .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.