Re: Nemám vůli zhubnout
Taky jsem byla čokoholik. A za mnou to rozhodně není, ale pár měsíců se fakt držím a je to opět a zase o tom, že když jsem najezená těch správných sacharidů, bílkovin a vlákniny k tomu, jím včas, tak na ni ani nepomyslím..
S tím věkem, samozřejmě je to individuální, ale já si myslím, že jsem si kdysi na problémy právě zadělala.
I když jsem nijak nedietila, tak jsem měla období kdy jsem fakt jedla strašlivě málo, v práci od rána do večera a 1 jídlo denně apod. Nějak jsem jídlo neřešila, nepřemýšlela. Jak už jsem si řekla dost (s prací) a začala jíst jako normální člověk, hned to bylo znát.
Tělo není hloupé a vše si pamatuje, ukládá do zásoby a to platí i pro věčné dietářky.
Samo někdo je hubený i v padesáti a bez práce, ale to už je zase o genetice apod. Každá aspoň trochu známe svoje tělo. Ale zásady hubnutí jsou pro všechny stejné, třeba už ve zmiňnovaném pořadu Jsme to co jíme neznám člověka který by neshodil, když dodržoval daná pravidla.. A kdo to držet nemusí, protože je štíhlý i tak, tak mu to přejme
Odpovědět