27.4.2012 11:38:33 Elí + 2
Re: Nemám vůli zhubnout
Od poloviny března jsem dala dolů 4 kila a ještě 4 kila dolů půjde. Celý rok jsem zkoušela hubnout, ale nedokázala jsem se správně namotivovat, byla jsem ze sebe zoufalá, když jsem si šla koupit triko, tak jsem koukala na to, aby mělo delší rukáv, protože při krátkém jsem viděla ty šílený tlustý pazoury, v kalhotech jsem byla nacpaná, až mi jedny praskly na zadku a stejně jsem se nedokázala přinutit. A najednou to samo od sebe přišlo, prostě jsem začala 3x týdně pořádně cvičit - žádné šolíchání, ale pořádná tepová frekvence a hadry jsem mohla ždímat a odbourala jsem veškerý cukr a bílou mouku a různé smetanové omáčky a majonézy. Ale skoro měsíc jsem nezhubla vůbec nic, už jsem propadala zoufalství, ale organismus se prostě musel nastartovat a najednou to jde a cítím se fakt báječně. Moc Ti držím pěsti, aby si se k tomu dokopala, protože je to jenom na tobě. Když ty sama nebudeš konat, tak to za tebe nikdo neudělá. Jo a jím šíleně nepravidelně, celé dopoledne vůbec a na velikonoce jsem udělala hříšek a vlastně zkoušku, takže jsem se ládovala vajíčkovou pomazánkou, čokoládovýma vajíčkama a vůbec jsem nepřibrala a hubnu naopak dál....
Odpovědět