Ahojky, Praha hlásí slunečno a celkem příjemně. Ale co jsem četla, že na Ostravsku sněžilo, brrrr. Holky hlavně to neposílejte k nám
Janet, teda tak první pracovní den v angličtině, já bych vyhořela a nevěděla nic Evisto dobrý kolektiv je ten nejlepší základ k tomu, aby jsi byla v práci spokojená, super Leoni, chudák Vikinka. Doufám, že se vám ten Pneumokok nevrátil Já už bych ho znovu teda nechtěla zažít. Diazko, my taky vždycky dostávali od rodičů a babiček výslužku k Velikonocům, ale vždycky jsme si jí museli vykoledovat. Takže jsem koledu normálně říkala. Honzíkovi s Lůcou už jsem taky výslužku nachystala a k babičkám v po taky jdeme.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.