Já byla o víkendu s tou kamarádkou. Bylo to úžasný. Připadaly jsme si mladé, krásné, plné energie ..... Za 3 dny jsme naspaly cca 8 hodin a v neděli večer jsme pohlédly do očí kruté realitě, jsme starý kozy a už to pro nás není Do normálního časového pásma se dostávám ještě teď. Po obědě s dětma dospávám Zase se máme máme čemu smát a na co vzpomínat.
Včera jsem byla s Lůcou v poradně. Tak naše princezna má 10 měsíců, 8,46kg a 75cm. Domluvily jsme se s DR, že jí nechám naočkovat taky toho pneumokoka. Ikdyž ho Honzík stejně dostal ... Dneska jsme byli na rehabilitaci. Tak jí cvičitelka skoukla. Pokrok udělala (umí si zama sednout a na lezení má nakročeno) a dohodli jsme se, že jí nijak trápit nebudeme a počkáme až se sama rozhodne, že se bude hýbat Máme se přijít ukázat za 3 měsíce. Na zítřek s Honzíkem chystáme pečení dortu. Koupila jsem jedlý papír Pat a Mat, tak ho uděláme s tím. Doufám, že se povede. V pátek přijdou tchánovci a v sobotu naši. V neděli se chystám s dětma a psem od našich (musím ho hlídat) na chalupu. Tak snad to tam sami zvládneme.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.