Martino, tady od pondělí leje a leje a je hnusně...mmch jak tě Mochi prohlídla, že tvůj den má více než 24h tak to se k ní s touto myšlenkou přidávám Nám nefungovala myčka přes vánoční svátky...bože to byla slast jak se kolem 10.1 spravila Mochi, kolektiv v práci dobrý, jsou tam jen ženské, věkově namixované ale spíše 30plus. Já se nedivím, že se připojistit, takové kolo jede samo a po pár pivečkách bys mu nemusela stíhat Leonie, mám na staroti odchozí i příchozí poštu a rozdělení, snižování vyměřovácího základu na zálohy jak vypočítávání tak zadávání v softu, rozhodnutí. Pak přehledy třídění, vyhledávání v archivu, nyní i registry (oprava údajů, ukočení a obnovení činnosti apod.). Sedím chvíli tam kde mě posadili (u kanceláře šéfky) tam dělám tu administrativu, poštu, zálohy. A pak sedím většinou půl den místo jedné referenty (je na rizikovém) a tam dělám s přehledama, vyhledáváním, zakládáním apod...asi mě budou chtít zaučit na místo té holčiny co je na rizikovém, protože chudiny holky pak dělají lidi a práci za ni. Akorát kolikrát ti lidi co tam chodí no nic moc a to je to OSVČ, proboha jaké existence chodí do jiných oddělení radši nevědět. Jen lidi chodí s různými problémy, člověk musí znát kde co aby se v tom vyznal, není na to "unverzální vzorec" a tak občas tápu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.