Ahojky kočeny Tak Praha hlásí slunečno, krásně ááááááh to je alzám. Teda u nás bylo tenhle týden docela ucházející počasí, rozhodně nelilo jak to popisujete u vás. Janet, superwoman už nejsem. Přijde mi, že teď je docela klídek, nechci to zakřiknout, aby se něco nepo... Jo a myčku mám doma taky, tak to oproti tobě mám zjednodušený Evisto, pivínko na kole .... Jsem měla takové představy, že udeme jezdit do hospůdky na pivo, ale vzhledem k tomu, že se teď dokážu opít po jednom, tak to radši nebudu riskovat. Navíc y mi ty mrchy sebrali řidičák Lůca už má taky doma helmičku, je krásná jak je malinká Dneska odjížím s toukamarádkou na víkend, tak už mám zabalený věci, navařeno, ještě něco dokoupím a frčím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.