My nesmíme v práci na net a ani není přístupný a v sobotu mám zkoušku, takže nevím co dřív i bez rodinky. Navíc každý den jsem tak unavená, že se mi ani nechce zapínat PC. A taky práce je docela hodně, takže ani by na net vůbec nebyl čas. V práci v pohodě, podobně jako u Janet mi stále nefungují nějaké programy protože to vázne někde na centrále v Praze, asi to budem muset popošťouchnout, bo ještě tak dva programy občas potřebuju. Naštěstí je tedy komunikace v češtině
Martino, to se včera teda dařilo... to Marínek vydrží tak dlouho bez tebe? Sára tak dva, tři dny a už trošku smutní.
Leonie a co Dušan v práci jak si zvyknul že je zpět v koloběhu? Kdybys k tomu ještě chodila do práce tak je to celé takové uhoněné
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.