Tak já mám nejspíše zánět dutin....ale doufám, že to nejhorší už je za mnou. Ještě zítra budu ležet a v úterý snad budu moct normálně fungovat. Teď jsem jen chvilku pomáhala dělat manželovi a S. vajíčka a u všeho se strašně zadýchám a hned jsem unavená :-( Sára dneska cosik zlobí, co slyším, na nasekání, ach jo. Jinak od pátku večera jsem nepromluvila, tak je tichá domácnost Leonie, tohle je tady vyjímka! Tady je také ztěžka najít i tu prodavačku. Navíc to mám jen jako stáž na půl roku a pak zpět na pracák Je dobře, že se Viki ulevuje Janet, probůh to musí být mega firma když přibírají tolik lidí měsíčně Snad aspoň po školení bude ta práce v češtině
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.